Cakesmash sessie

'Let them be little, because they're only that why for a while'

Hoera! jullie ukkie is bijna jarig, je bent waarschijnlijk al bezig met de voorbereiding van de eerste verjaardag, je baby heeft inmiddels al weer heel veel ontwikkelingen doorgemaakt, de hoogste tijd om mooie foto's te laten maken dan kun je ze ook gelijk gebruiken als uitnodiging bijvoorbeeld.

Wat is een Cakesmash fotosessie?
Dit is een fotosessie waarbij we speciaal in gaan op de aankomende eerste verjaardag inclusief taart en versiering
 
Wanneer plannen we een datum?
Als je kindje kan zitten en rond de 9-10 maanden oud is plannen we een datum in voor de sessie. Wanneer je kindje al wat ouder is en nog niet kan zitten wachten we totdat hij/zij kan zitten.

Waar vindt de fotosessie plaats?
Voor studio fotosessies huur ik een ruimte, ik huur dit speciaal voor jullie fotoshoot, hier kan ik al mijn spulletjes kwijt, heb ik een mooi groot raam en warm water. Na boeking geef ik je het adres door.

Kan ik zelf de kleuren en/of thema kiezen?
Tuurlijk! In overleg kiezen we de kleuren en mocht je een bepaald thema willen dan ga ik mijn best doen om er iets moois van te maken. De taart en versiering regel ik.

Wat moet ik mijn kindje aantrekken?
Ik heb een hele collectie aan kleding die bij diverse kleurstellingen past, op de dag zelf kun een keuze maken wat je zelf leuk vindt. Heb je speciaals iets gekocht voor de fotosessie kunnen we dat natuurlijk ook gewoon gebruiken.

Moet ik nog iets extra's meenemen?
In princiepe niet, een set extra kleertjes kan soms wel handig zijn en een schoon shirt voor je zelf ook.

Wie maakt de taart en wat zit er in de taart?
De taart wordt gemaakt door een professionele taartenbakster. De taart wordt gemaakt van biscuit deeg, fondant en créme (Geen boter créme). Mocht je graag de ingrediëntenlijst willen inzien kan ik je die sturen. 

Wat als mijn kindje geen taart lust of een voedselallergie heeft?
Indien jullie kindje een allergie heeft (coeliakie, lactose, koemelk, ei) is deze taart niet geschikt, ik adviseer dan om zelf een geschikte taart mee te nemen, dan weten we zeker dat het veilig is voor je kindje.

Wanneer je kindje geen taart lust kunnen we ook iets anders verzinnen wat je kindje wel graag lust, spaghetti, donuts, fruit, koekjes, etc.


Hoe verloopt de sessie?
Ik begin de sessie netraal en zonder versiering en taart, zo kan jullie kindje een beetje wennen aan de omgeving en aan mij, tegelijkertijd hebben jullie mooie tijdloze foto's van jullie kleintje.

Daarna hang ik de versiering op en zet ik de taart klaar, het is tijd om lekker te smullen! Je kindje mag gewoon lekker kliederen met de taart en natuurlijk opeten. Het is voor het kindje een nieuwe omgeving en dat kan soms wat indrukwekkend zijn, houd rekening mee dat je kindje het rustig aan doet. De taart is zoet en veel, naar een aantal hapjes zal je kindje ook klaar zijn met eten, natuurlijk zorg ik voor afwisselende beelden. De taart mag je mee naar huis nemen na de fotoshoot als je dat wilt

Na de taartsessie maak ik de setting schoon en maak ik het badje klaar. Je kindje zal dan even bij jouw moeten blijven, ik heb handdoeken om je kindje even in te wikkelen. Het is tijd om in een heerlijk warm sop badje te gaan! Ik maak gebruik van Zwitsal schuimbad zeep (mocht je kindje niet tegen Zwitsal kunnen, kun je zelf een zeepje meenemen die lekker sopt). Na het badderen is en tijd om af te drogen en weer eigen kleertjes aan te doen, je kindje zal nu ook wel moe zijn.Wat gebeurt er naar de sessie?
Zo snel mogelijk stuur ik een preview door van de fssie, dan kun je alvast voorgenieten. Ik streef ernaar om de foto's binnen 2-3  weken af te hebben, dit is mede afhankelijk van hoe druk het op dat moment is. De professionele nabewerking doe ik in Photoshop, met name kleur en lichtcorrectie en mocht je kindje een schaafwondje of blauwe plek werk ik die ook weg.

Fotoboekje
Zodra de foto's klaar zijn maak ik jullie ook het fotoboekje in orde, ik stuur deze door ter goedkeuring, mocht je willen kun je nog foto's laten wisselen. Na goedkeuring stuur het door naar de drukker. Het boekje wordt bij mij geleverd zodat ik het boekje kan bekijken of alles netjes in orde is, daarna stuur ik het boekje zo snel mogelijk door naar jullie.


Cakesmash Fotosessie

€ 165
  1. Kleine herinneringen - 49 euro
    5 extra digitale bestanden die je zelf mag uitzoeken in de galerij
  2. Meer herinneringen - 89 euro
    10 extra digitale bestanden die je zelf mag uitzoeken in de galerij
  3. Veel herinneringen - 99 euro
    Alle digitale bestanden
Dit is inclusief:

- Gebruik kleding/accessoires/versiering/taart
- 1-1,5 uur durende fotosessie
- 1-2 uur professionele nabewerking
- 15 digitale bestanden

- 15x15cm foto album met linnen cover
- Extra bestanden kunnen bijbesteld worden