Algemene voorwaarden

Alle foto's die op mijn website staan mogen alleen door mij gebruikt worden, het is niet toegestaan foto's te gebruiken vanaf mijn website.

Joyce Rewijk Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio.

Wanneer er minder in aantal of minder goede foto's genomen kunnen worden dan normaal wat buiten mijn invloed vallen, zoals een kindje die niet wilt meewerken, weersomstandigheden, niet opvlogen van mijn (kleding) instructies etc. zoeken wij gezamelijk naar een passende oplossing, het bedrag dient wel voldaan te worden.

Joyce Rewijk Fotografie zorgt ervoor om kans op storingen en fouten tijdens een fotosessie tot een minimum te beperken.

Mijn website houd ik met alle zorg bij, mochten er onverhoopt toch fouten op staan kunnen daar geen rechten aan ontleent worden. Ik ben altijd in mijn recht om informatie te wijzigen. 

Mocht u tijdens een fotosessie ontevreden zijn of iets niet mooi vinden kunt u dat direct tegen mij zeggen, dan kan ik daar meteen iets aan doen, klachten achteraf worden als ongegrond beschouwd. 

Bestanden blijven in mijn archief, dit archief wordt eens per half jaar opgeschoond, het is dan niet meer mogelijk bij verlies van bestanden deze op te vragen, u dient dus zelf voor een goede back-up te zorgen. 

Een fotosessie is een hele happening en ik snap dat je graag snel ook even een foto wilt maken met je telefoon/camera, graag dit beperken tot het minimum (1 of 2 foto's) je hebt tenslotte mij gevraagd om mooie foto's te maken, dus geniet ook van de sessie!

Bij het gebruikmaken van mijn diensten gaat u automatische akkoord met deze algemene voorwaarden.

Tarieven, betaling en annulering

Informatie met betrekking tot de tarieven van Joyce Rewijk Fotografie zijn altijd vrijblijvend, mits er een duidelijk akkoord is geweest tussen beide partijen. 

Alle prijzen zijn in euro's. 

Het bedrag kan vooraf of op de dag van de sessie worden voldaan door contate betaling of overschrijving van de bank.

Alleen wanneer het bedrag volledig is voldaan worden de bestanden verstuurd.

Annuleren kan alleen door middel van E-mail.

Annulering dient zo snel mogelijk door gegeven te worden. 

Bij annuleringen 24 uur voor de geplande datum wordt er 50% in rekening gebracht wanneer daar geen gegronde reden voor is. 

Joyce Rewijk Fotografie beoordeeld zelf de reden, gegronde reden zijn, ziekte, overlijden (naasten) etc. 

Ik zal altijd mijn uiterste best doen maar het kan voorkomen dat ik zelf een fotosessie moet verzetten/annuleren, dit zal altijd in overleg gaan en indien nodig u verwijzen naar een collega. 

Bij het gebruikmaken van mijn diensten gaat u automatische akkoord met deze voorwaarden.
Privacy en persoonsgegevens 

Joyce Rewijk fotografie zal ten alle tijde geen persoonsgegevens, adressen, E-mails etc openbaar maken of doorgeven aan andere.

Bij het gebruikmaken van mijn diensten gaat u automatische akkoord met deze voorwaarden.
Auteursrechten van de foto's 

Het auteursrecht van de foto's ligt ten allen tijde bij mij als fotograaf. 

Alle foto's mag en kan ik gebruiken voor promotiedoeleinde of social media en/of drukwerk, bij het afnemen van mijn diensten gaat u daar automatisch mee akkoord, wilt u dat liever niet? geef dit dan vroegtijding bij de reservering aan.

De foto's die gebruikt kunnen worden kies ik zelf uit, ik overleg met u voor akkoord. 

De bestanden die u ontvangt mogen gebruikt worden voor reproductie indien voor eigen gebruik, het is niet toegestaan de foto's te gebruiken voor commerciële of non-profit bedrijven en/of drukwerk zonder overleg. 

De foto's zijn met alle zorg gemaakt en en bewerkt, het is dan ook niet toegestaan de foto's aan te passen in uitsnede of zelf te bewerken door middel van filters of wat voor bewerking dan ook. 

Gelieve foto's op eigen social media te delen met mijn logo of mijn bedrijfsnaam bij de foto.

Bij het gebruikmaken van mijn diensten gaat u automatische akkoord met deze voorwaarden. 
Specifieke voorwaarden 

Zwangerschaps fotosessies worden op locatie buiten gedaan, in overleg kiezen wij een locatie, indien dit buiten Alphen aan den rijn is wordt er reiskosten in rekening gebracht. 

Tijdens de sessie kan er gebruik worden gemaakt van diverse mooie jurken, voor schade aan eigen kleding door het omkleden kan ik niet aansprakelijk worden gesteld.  

De jurken blijven ten alle tijde in mijn beheer en zijn ook door mij ontworpen en met de hand gemaakt. eventuele schade of vies worden van de jurken zijn voor mijn rekening.  

Door weersomstandigheden kan de sessie vanaf mijn kant op ieder moment verzet worden.

Bij gebruik van tule stoffen (de rokken van de jurken) dient er NIET in de buurt gerookt te worden. 


Een newbornsessie heeft veel voorbereiding nodig en zijn ook langdurige intensieve sessies, probeer dan ook om op tijd te komen! De studio wordt per uur gehuurd waardoor ik minimaal kan uitlopen. Wanneer je denkt later te komen laat mij dit dan zo snel mogelijk weten. 

Foto's met eventuele broertjes en/of zusjes zijn geen probleem, mochten de broertjes en/of zusjes niet willen meewerken of gevaarlijk gedrag vertonen voor de baby kan het zijn dat er geen foto's gemaakt kunnen worden, ten alle tijden kies ik voor de veiligheid van de baby, hier dient u rekening mee te houden. 

Baby's zijn geen robots, wanneer een baby het duidelijk niet naar zin heeft, last van krampen of wat dan ook stop ik de sessie vroegtijdig om overprikkeling te voorkomen, wij zoeken dan naar een gepaste oplossing, het bedrag dient wel voldaan te worden.

Verzoeken tot bepaalde poses of gebruik van bepaalde accessoires ga ik alleen in mee wanneer ik het 100% veilig acht voor de baby, wanneer dit niet het geval is ga ik niet mee in het verzoek. 

Jullie hebben mij gevraagd om foto's te maken en gaan daarmee akkoord met mijn styling, meegebrachte accessoires en kleding mag en kan ik weigeren wanneer ik dit niet bij mijn style vind passen, wil je toch graag iets overleggen laat mij dit dan bij de reservering weten om teleurstellingen te voorkomen. 

Wanneer u denkt dat de baby uit zijn doen is of ziek is en dit mogelijk problemen geeft bij de fotossie is het verstandig om de fotosessie te verzetten, u dient dit zo snel mogelijk te laten weten.

Wanneer u bepaalde accessoires, kleuren etc niet mooi vindt, dient u dit direct aan te geven zodat ik het kan aanpassen. Klacht achteraf over het niet mooi vinden van bepaalde accessoires, kleuren etc is ongegrond. 


Ook kinderen kunnen niet in hun hum zijn en/of niet meewerken, de fotosessie wordt dan stop gezet, wij zoeken dan naar een gepaste oplossing, het bedrag dient wel voldaan te worden.

Een Cakesmash fotosessie dient minimaal 3 dagen voor de datum geannuleerd te worden ivm de bestelling van de taart. Indien dit niet gebeurt wordt er 30 euro in rekening gebracht. Alleen bij gegronde reden krijgt u hiervoor vrijstelling. 

Tijdens de baddersessie wordt er echt water gebruikt in het badje, u dient altijd toezicht te houden op uw kind in het water.  

Bij het gebruikmaken van mijn diensten gaat u automatische akkoord met deze specifieke voorwaarden.