Newborn

'You're my definition of perfect'


Met liefde leg ik de mooiste herinneringen voor jullie vast!
Na 9 maanden met smart gewacht is daar nu eindelijk jullie ukkie geboren. Wat een spannende maar ook mooie tijd, een tijd die razend snel voorbij vliegt. 

Jullie baby fotografeer ik tussen de 7 en 24 dagen oud. De kraamzorg is de deur uit, de voeding is op gang en jullie hebben een beetje jullie draai kunnen vinden.

Ik kom bij jullie aan huis, dit heeft als voordeel dat je zelf niet de deur uit hoeft en je niet hoeft te haasten en bang bent dingen vergeten mee te nemen. Ook jullie baby is haar/zijn gemak in de vetrouwde omgeving. Eventuele broertjes en zusjes kunnen na het maken van de foto's gewoon weer lekker verder spelen met hun eigen speelgoed. 

Newborn posing
Bij newborn posing fotografeer ik alleen jullie baby (met eventuele broertjes/zusjes). Ik neem al mijn spulletjes mee. Het enige wat ik nodig heb ik een beetje ruimte bij een groot raam.

Lifestyle&posing
Een lifestyle&posing newborn sessie is een mix van lifestyle fotografie en geposeerde newborn fotografie. Zo maak ik foto's van het hele gezin gewoon bij jullie in huis maar maak ik tussendoor ook foto's van jullie baby in geposeerde setting.
Voor deze foto's neem ik zelf de nodige spulletjes mee. Bij deze sessie is er wel wat voorbereiding nodig, hier zal ik jullie natuurlijk de  nodige informatie over opsturen.

Voor beide sessie geldt
Dat tijdens de sessie uiteraard tijd voor voeden, verschonen of even knuffelen.

Ik werk altijd 100% veilig en professioneel. Indien in hulp nodig heb zal ik dit aangeven, ik laat jullie baby nooit alleen. Door de nodige ervaringen weet ik hoe ik moet omgaan met jullie baby en hoe ik de baby veilig kan poseren. 

Ik werk uitsluitend met veilige en zachte materialen. Mochten jullie iets specifieks mooi vinden geef dit dan tijdens de sessie aan. Ook wanneer er een bepaalde kleur niet mooi wordt gevonden is het verstandig dit aan te geven. 


Baby fotosessie

'Let them be little, because they're only that why
for a while'


Een baby sessie is mogelijk vanaf de 3 maanden tot een jaar. 

Bij 3 maanden: 
Leg ik jullie baby zo mooi mogelijk vast in een mooie schaal of op een mooi kleed.

Bij 6 maanden: 
Jullie baby kan al goed het hoofdje omhoog houden, ik maak gebruik van diverse materialen. De basis is neutraal, ik leg jullie baby vast in een wit rompertje of met een ontbloot lijfje. 

Bij 9 maanden: 
Jullie kindje kan nu al goed zitten. Ik heb verschillende kleding setjes en setting beschikbaar om jullie kindje op zijn/haar mooist vast te leggen.

Thema sessies: 
Meerdere keren per jaar organiseer ik thema sessies. Denk aan bloemen sessies, moederdag sessie, vaderdag sessie, herfst sessie, kerstsessie etc. Deze themasessies plan ik op één of twee weekenden in, op deze dagen kan er op een tijdsslot ingeschreven worden. Thema sessie maak ik via mijn Facebook pagina bekend. 
www.facebook.com/joycerewijkfotografie


Cakesmash & badder sessie: 
Rond de 9 á 10 maanden is een prefecte leeftijd om een cakesmash en badder sessie te doen. 

Een Cakesmash fotosessie bestaat uit 3 sessie, een pre-sessie, de cakesmash en de badder sessie. Ik maak gebruik van diverse atributen en accessoires.

Taart en versiering en gebruik van kledingsetjes is inbegrepen. 


Zwangerschap fotosessie

'A moment in my tummy is a lifetime in my heart'

Een van de meest bijzondere periode in je leven is wel een zwangerschap van je kleintje.

Ik heb een collectie aan exclusieve jurken die ik of zelf heb gemaakt of heb gekocht door een spcialistisch atelier op het gebied van zwangerschapsfotografie.

Wil je liever in je eigen kleding, is dit natuurlijk ook goed! Je partner en eventuele andere kindjes zijn uiteraard ook welkom.

Een zwangerschapsessie doe ik op locatie buiten. De natuur is prachtig in alle seizoenen en geeft een extra herinnering aan de periode dat jij zwanger bent.

Meestal fotografeer ik tussen de 32-34 weken zwangerschap, zo is jouw buik op zijn mooist en ben je nog goed mobiel. Mocht je al verder zijn in je zwangerschap kun je natuulijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.